Sant Jordi 2020 a Vallfogona Ràdio

Aquest dijous arriba Sant Jordi i enguany no podrem sortir al carrer a buscar la rosa, el llibre ni podrem estar amb els nostres escriptors o escriptores.

És per això que des de l’Ajuntament estem treballant per apropar aquesta diada a casa vostra.

Hem contactat amb una sèrie d’escriptors els quals ens explicaran qui són, els llibres que han escrit, ens faran recomanacions i ens endinsaran una mica en els seus últims llibres.

I com descobrireu aquests autors? Doncs durant el dia 23 d’abril haureu d’estar ben atents a Ràdio Vallfogona ja que aniran apareixent tots els autors i les autores.

Ei, i per a que sigui més divertit… Us hem preparat un concurs!!!

Us farem arribar un enllaç amb diferents preguntes sobre el que ens explicaran els escriptors i les escriptores. Tots aquells qui les hagueu respost correctament rebreu el regal d’un llibre dels autors i de les autores que participen en aquest concurs.

A més a més, i per als més menuts, durant el dia també podrem escoltar una sèrie de contes que ens han preparat els/les mestres de l’escola Salvador Espriu i de la Llar la Mainada.

Els escriptors que col·laboren són David Marín, Neus Gili, Jaume Mateu, Ramona Solé, Marta Alòs, Montse Sanjuan, Josep Vallverdú, Tresa Ibars, Anna Sàez, Marialba Revés, Ignasi Revés, Francesc Guillaumet i Joan Cal.

Ben aviat rebreu més notícies sobre el concurs i la programació horària dels contes.

Esperem que sigui del vostre grat i animem a tothom a participar, fent que Sant Jordi sigui un gran dia!!!!!!